Ajankohtaista - Superpesis

26.01.2017: Kohti huippua-seminaari

Pesäpalloliitto panostaa toimintaan eikä hallintoon ja KiPa sai virikkeitä sosiaalisen median käyttöön

KiPan illassa keskusteltiin seutukunnan yhteisistä asioista, median murroksesta ja sekä tietenkin kiteeläisestä pesäpallosta.

 

005_KiPan_pj_Veini_Haapasalo_avaa_seminaarin-600
KiPan puheenjohtaja Veini Haapasalo avasi seminaarin ja toivotti yi 80 kiteeläisne pesäpalloilun ystävää tervetulleeksi Kiteesaliin.

007_Pesapalloliitto-600
Pesäpalloliiton toimitusjohtaja Arto Ojaniemi kertoi liiton karsivan hallintoaan ja keskittyvän etenkin seurojen junioritoimintaan panostamiseen. Lajikateuteen ei ole varaa, vaan lasten ja nuorten pitää harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Seminaarin ylättävin tieto oli se, että suomalaista pesäpalloa pelataan Intiassakin, joka on maailman toiseksi suurin maa västöltään.
- Intiasta on tulossa yki smies- ja yksi naispelaaja Suomeen harjoittelemaan lajia ja pelaamaan toivottavasti joka Ykkössarjatasolla, kertoi Ojaniemi.
- Pitkässä juoksussa ei huippu-urheilua ole, jos harrastajakunta ei ole laaja.

013_Unto_Vakevainen_Kone-Diesel-600
Kiteen Kone-Dieselin yrittäjä Unto Väkeväinen on ollut jo 30 vuotta Kiteen Pallon tukijana ja yhteistyökumppanina. - Välillä on ollut huonompia ja välillä parempia aikoja, mutta aina on oltu mukana.
- Meillä Kiteellä ei ole muuta kuin pesäpallo, jonka avulla saamme valtakunnallista julkisuutta, korosti Väkeväinen ja toivoi kaikkien kiteeläisten yritysten lähtevän mukaan yhteiseen markkinointiin.
 
019_Kaupunginjohtaja_Eeva-Liisa_Auvinen-600
KIteen kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinen kertoi kaupungin panostavan ensitä enemmän kaupunkikuvaan ja markkinointiin. - Kiteen kaupunki tulee laajentamaan hyvää yhtiestyötään Kiteen Pallon kanssa, lupasi Auvinen.
 
038_lassi_Hurskainen-600
Joensuussa asuvan Lassi Hurskaisen sukujuuret ovat Kiteen Kontiolassa. Hän on tullut tunnetuksi jalkapallomaalivahtina tekemistään jalkapallon temppuvideoistaan. Esimerkiksi Video
A Day with Lassi Hurskainen | Goalkeeper Trick Shots, Ep. 4 on saaanut tällä hetkellä jo 1 100 239 katsojaa!
- Sosiaalisessa mediassa on todellisia ansaintamahdollisuuksia, kun vaan osaa löytää oikean kohdeyleisön, kertoi Hurskainen. - Yksi suomalainen esimerkki on hydraulisella puristimella eri esineittä hajoittava Hydraulic Press Channel, joka lähti liikkeelle yhdestä hullusta metalliyrityksen kokeilusta.   Nyt esimerkiksi
Can you fold paper more than 7 times with hydraulic press?  on nähty yli 12 miljoonaa kertaa! 
- Tänä päivänä kaikilta löytyy taskusta tämmöinen älykännykkä, joten videoiden teko on todella helppoa. Jenkeissä on tehty jopa kokonainen elokuva iPhonella kuvattuna. 
- Koska kuka vain voi tehdä videoita, suosio ratkeaa sillä, kenellä on paras sisältö.

049_Liki_50_mitalia_20_kultaista_lavalla-600
Kun lavalla on 50 Superpesismitalia, joista 20 on kultaista, niin se kertoo jo paljon kiteeläisen pesäpalloilun tuloksista. Vesa Varonen, Pasi Pirinen, Jarno Kaksonen, Jukka Holttinen ja Pasi Varonen hauskuuttivat välillä yleisöä. - ILman hyviä yhteistyökumpaneita eli silloisia sponsoreita ei urheilu olisi ollut mahdollista. Työpaikka oli kesäkaudeksi, mikä turvasi talouden, mutta eipä tuolla rakennuksilla kovin kummoista jälkeä tullut.
-  Nukkumassa päivä pelireissujen välissä, säestivät joukkuekaverit.
 
022_Seminaariyleisoa-600
KIteeläsiten yrittäjien lisäksi yleisössä oli KiPan toiminnassa eri tavoin mukana olleita ja edelleen olevia ihmisiä. 

 

 Takaisin